Nelere dikkat etmeliyim; beğendiğiniz ürünler, tavsiye ettiğiniz ürünler veyahut kaçınmam gerekenler neler acaba?Yorumlarınızın dışında tavsiye ettiğiniz ürünlerin bağlantısını da verirseniz çok sevinirim.

Zaman: 30 Tem 2010 3:35
Moderatörler: barrbaros, SüperMod
Nelere dikkat etmeliyim; beğendiğiniz ürünler, tavsiye ettiğiniz ürünler veyahut kaçınmam gerekenler neler acaba?

Cumalii yazdı:Ne kadar para harcamayı düşünüyorsun seçimler fiyata göre..
Şöyle ufak bir önerim olsun, bana göre önemli olan çözünürlük en az 9 megapixel olsun, optik zoom 6x sadece dijital zoomlardan kaçın görüntü kalitesini düşürüyor, mesela video çekmek istiyorsan video çözünürlük en az 480 olsun, kırmızı göz düzeltmesi yüz tanıma olsun aklıma gelenler bunlar.. Marka reklam olmasın Canon derim ben...

FuLL_MooN yazdı:eğer kafanızda belli bi fiyat aralığı, belli bir tür ( kompakt , slr-like, yada D-Slr ) varsa, öneride bulunmak daha kolay olur, fırsatım olursa araştırıp, test edip sizlerle paylaşabilirim arkadaşlar
Merakla bekliyorum önerilerini. 

Bu da tipi beÄŸenirsin eminim ki istemeye gideriz 

| Fotoğraf Çekmeyi Severmisiniz? Forum: Anketler Yazar: Poseidon Cevaplar: 7 |
Dijital Harikaları Forum: Resimler Bölümü Yazar: Deva Cevaplar: 6 |
"O an" hayat durursa fotoÄŸraf konuÅŸur Forum: Genel ve Muhabbet Yazar: abc Cevaplar: 17 |
NASA'yı şaşkına çeviren fotoğraf Forum: Haber ve Güncel olaylar Yazar: baharyeli Cevaplar: 10 |
EMRAH SAMET ''SEN GİDELİ'' ALBÜM FOTOGRAF VE ŞARKI SÖZLERİ 2 Forum: Müzik Odası Yazar: gitaremo Cevaplar: 1 |
Dön Bilim - Teknik - Elektronik Aletler
Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir