Zaman: 30 Tem 2010 3:32

Melonbye ile 366. Gün

Engelli dostlarımızın yaşamlarına açılan pencere

Moderatör: SüperMod

yazıya yaz geldiiii

Mesajgönderen melonbye » 28 Tem 2009 21:17

Yazıya yaz geldi. Fikrime haz geldi. Gönlüme can geldi. Bana bu aralar bir hal geldi komşular kurtarı verin gayri.
Sesimde yoktu soluğumda varlığımdan bi haberdardım bu aralar. Git gelleri yaşarken umurumda değildi bütün bu olup bitenlerden. Nasılsa herkes kendi kaderini yaşayacaktı eninde sonunda diyenlerden değidim ki gamsız sus pus şekilde yaşıyı vereyim
Soluk alıp vermelerim nabzım kalbim bir başka boyuttan ritim alırken ben hayatın kaçıncı boyutunu yaşıyordum (5. boyut varsa ordayım…) bilmiyordum ama mutlu ve huzurluydum hayatı anlamsız değersiz görenlere rağmen.yüzde ikimle bile inadına…hayatı yaşıyorum maskesiz bana verilip alınanlardan kalanlarla…
Dem olardan, imitasyonlardan artık nefes alamaz oldum sağım solum hep aynı insan, renk, şekil olmuş. farklılık bile aynı olmuş adı moda konulmuş bu sıralar…con versede vermesede bence bemece yani…reklam yok…
Mahallemin can damarları doğallık uğruna delik deşik olmuşken akıllı hastanenin yerini bulamaz olmuştum deli damarım çatlamıştı,bu aralar agrasiftim pisikopattım… acilll doktor lazımdı…
şizofren oyunlardan hastane yolu bulamaz ola caz gayri galiba…bulu verin gayri şu hastanenin yerinide gidi verek bi an önce ölcez gayri kanamadan yoksa…
dokundurmak laf …okmak adam bozmak tiki takılmak neden önemli oldu.Emolaşmak farklılaşmak mı yoksa … !!! neyse daha ne kadar ömrümüz kaldı ki bunlarla kafa yoralım ,nefes harcayalım, her şey dert olmuş, panik atak yaşar olmuşuz bu alemde.face *** tan tanışıp sit com da buluşup sevişmeden uyuyamaz olmuştuk.yaşasın modern olduk ab ye bile gireceğiz artık bizde avrupalız.
Ehh yeter bu kadar gayri esra düzeltmek için çok uğraşmasın…
Kullanıcı avatarı
melonbye
Bilgisiz Üye
Bilgisiz Üye

Resimler: 1
YaÅŸ: 29
Teşekkür alındı: 0 kere forum 0 Mesaj

Önceki

Dön Engelli Dostlarımız

Kimler çevrimiçi

Bu forumu gezen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir