Zaman: 03 Eyl 2010 12:57

Magazin Haberleri

Haber niteliği taşıyan her türlü bilgiyi buraya yazarak tartışabilirsiniz.

Moderatörler: serdaris, SüperMod

Forum kuralları
Mesaj Panosu Kullanım Kuralları.

Sayın üyelerimiz,
Son zamanlarda ülkemizde ve dünyamızda gelişen olayların her habere bir başlık olacak şekilde paylaşımı nedeniyle takibi zorlaşmakta ve yorumsuz başlıklarla aşırı mesaj kirliliği olduğu tespit edilmiştir., paylaşmak istediğiniz Yeni ve çok önemli bir olayın içeren haber konuları dışındaki haberleri ilgili sabit başlığa devam ediniz.

Magazin Haberleri

Mesajgönderen Sphisnks » 21 Nis 2007 19:41

Resim

Gözlerim Küçük Boyum Da Kısa

NTV'de spor spikerliği yapan Burcu Esmersoy, Hello! dergisine verdiği röportajda ilginç itiraflarda bulundu.

Massimo Cusimano ile evlenerek İtalya'ya gelin giden Burcu Esmersoy Cusimano, ilginç itiraflarda bulundu.

İki yıl önce Fransa'daki Formula 1 yarışlarında tanıştığı Ferrari Formula1 sponsor ve reklam müdürü Massimo Cusimano ile evlenerek İtalya'ya gelin giden Burcu Esmersoy Cusimano, Hello! dergisine verdiği röportajda ilginç itiraflarda bulundu.1997'de katıldığı güzellik yarışmasında dördüncü seçilen Esmersoy, kendisini güzel bulmadığını belirtip "Burnum ve gözlerim küçük. Ayrıca üç-dört santim daha uzun olmayı isterdim" dedikten sonra ekledi: "Bir anı bir anına uymayan, kahvaltı masasında bile keyif yapamayacak kadar hiperaktif olan, kendini güzel bulmayan bir kadınım ben..."
Gözyaşlarıyla birlikte aktı boyaları,
'ağlayan palyaço'nun.
Kullanıcı avatarı
Sphisnks
Bilgisiz Bilgin
Bilgisiz Bilgin

Resimler: 4
YaÅŸ: 23
Teşekkür alındı: 43 kere forum 15 Mesajlar

Mesajgönderen Sphisnks » 21 Nis 2007 19:42

Resim

FOX ekranlarında ’Sizi Böyle Alalım’ ve ’Bir Dilek Tut’ programlarını sunan Pınar AltuÄŸ'a kapı gösterildi.

Pınar AltuÄŸ program başına aldığı 15 bin YTL’nin 20 bin’e çıkarılmasını istedi. Yapımcısı kabul etmeyince yolları ayırdı

FOX ekranlarında hafta içi her gün ’Sizi Böyle Alalım’ adlı yemek programıyla boy gösteren Pınar AltuÄŸ, Cumartesi’leri de aynı kanalda ’Bir Dilek Tut’ yarışmasını Cenk Eren’le birlikte sunuyor. AltuÄŸ, iddiaya göre her iki programın da beÄŸeni toplaması üzerine zam istedi. Söylentilere göre yarışmadan 15 bin YTL alan AltuÄŸ, ücretini yukarı çekmek isteyince yapımcıdan “Bütçemiz kısıtlı. Yarışmanın 2’nci serisinde ÅŸu an aldığınız rakamı bile ödememiz mümkün deÄŸil” cevabını aldı. Yine de sunucularından ayrılmak istemeyen yapım ÅŸirketi, durumu kanal yöneticilerine iletti. Oradan gelen yanıt da “Biz de Pınar’la devam etmek istemiyoruz” olunca güzel sunucu, ekiple yollarını ayırmaya karar verdi. ’Bir Dilek Tut’un 28 Nisan’da baÅŸlayacak 2’ncisini Cenk Eren tek başına sunacak. AltuÄŸ, yemek programıyla ekrana gelmeye ise devam edecek
'ağlayan palyaço'nun.
Kullanıcı avatarı
Sphisnks
Bilgisiz Bilgin
Bilgisiz Bilgin

Mesajgönderen Sphisnks » 21 Nis 2007 19:45

Bir ropörtajında "Zaza'yı tanımıyorum" diyen manken Ece Gürsel'e, Zaza'dan cevap geldi: Fazla dilini dışarı çıkarmasın!

Ece Gürsel'in Zaza'yı "tanımıyorum"sözlerine Zaza "Vücudunda benim adım yazıyor" dedi.

Resim

"Bak Kim Dans Ediyor" adlı yarışmaya katılmadan önce çok düşündüğünü söyleyen Zaza, Akçakoca kulübünde hem koçluk hem oyunculuk yapan yapıyor. Kulüp başkanının isteği ile yarışmaya katıldığını belirten Zaza, "Kulübe telefon geldi. Zaza'yı istiyoruz programda. Ben başka kabul etmedim. Hayatımda hiç dans etmemişim. Ben sadece profesyonel bir sporcuyum. Daha önce kulüplerde oynadığım dönemlerde hiçbir şekilde kulüp izin vermiyordu. Çünkü sürekli kampta oluyorduk. Bu sefer antrönörlük yaptığım bir takımda başkan benim çok yakın arkadaşım olduğu için ben senin bu yarışmaya katılmanı istiyorum. Kıramadık, araya sevdiğimiz saydığımız insanlar girdi. İkinci lige çıktığımız için biraz arada boşluk oldu onun için yarışmayı daha sonradan kabul ettim" dedi. Zaza'ya , bir dönem aşk yaşadıkları Ece Gürsel'in bir ropörtajında "Zaza'yı tanımıyorum" demesi ile ilgili olarak "Bende söyledim tanımıyorum kendisini. Ben kimsenin geçmişiyle ilgilenmiyorum. Geçmişle ilgili konuşmak istemiyorum. Zaten o benim kelimelerim aslında ben onu tanımıyorum. Tanımıyorum derken herkes birbirini tanıyor. Herkesin bir geçmişi bir hayatı var. Ben Ece Hanım hakkında konuşmak istemiyorum. Beni tanımıyor diyor ensesinde halen benim ismim dövme olarak var. Fazla dilini dışarı çıkarmasın. Bir ilişkiyi bitirmişsem tekrar dönüşü olmamıştır. Ben pişmanlık duymuyorum o pişmanlık duysun. Benim pişman olacak bir şeyim yok.
En son Sphisnks tarafından 21 Nis 2007 21:50 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
'ağlayan palyaço'nun.
Kullanıcı avatarı
Sphisnks
Bilgisiz Bilgin
Bilgisiz Bilgin

Mesajgönderen Sphisnks » 21 Nis 2007 19:46

Resim

Kurtlar Vadisi'nin yeni oyuncusu Sema Öztürk yapımcı Sami Dündar'la beraber. İddialara göre IFR Yapım'ın ortağı güzel oyuncuya cok cömertmiş

Kurtlar Vadisi’nin yeni oyuncularından Sema Öztürk’ün İFR Yapım’ın ortaklarından Sami Dündar’la bir aydır birlikte olduÄŸu iddia ediliyor. Bu arada ünlü yapım ÅŸirketinin ’Ademin Trenleri’ filminden zarar etttiÄŸi, piyasaya yüklü bir borcu olduÄŸu ve bu nedenle de çalışanlarının maaÅŸlarını ödemekte zorlandığı konuÅŸuluyor kulislerde.... Dedikodulara göre Dündar, ÅŸirket bu durumdayken sevgilisi için kesenin aÄŸzını açtı ve sürekli hediyeler alıyor. Dündar’ın son olarak da altına Chrysler marka bir otomobil çekmesi üzerine İFR çalışanlarının “Alacaklılar kapımızda, maaÅŸlarımızı alamıyoruz. Bizim maaÅŸlar araba taksitlerine gidiyor. Olacak iÅŸ deÄŸil” ÅŸeklinde ayaklandığı kulaktan kulaÄŸa dolaşıyor.
'ağlayan palyaço'nun.
Kullanıcı avatarı
Sphisnks
Bilgisiz Bilgin
Bilgisiz Bilgin

Mesajgönderen Sphisnks » 21 Nis 2007 19:49

Angelina Çocukları İçin Ağlıyor

Resim

Çocuklarının kaçırılacağı yönünde tehditler alan Angelina Jolie'nin huzursuz olduğu, geceleri ağladığı söyleniyor.

Yeni filmi 'A Mighty Heart'ın Hindistan'daki çekimleri sırasında, çocuklarının kaçırılması yönünde tehditler alan Angelina Jolie, bu korkusunu hala yenememişe benziyor. Her gece çocuklarının kaçırılması korkusuyla ağlayan Jolie'nin; onları evinde cam kenarındaki yataklarda bile uyutmadığı söyleniyor. Öte yandan geçtiğimiz günlerde sevgilisi Brad Pitt ile ayrıldıkları yönünde çıkan haberlere de ateş püsküren seksi yıldız, "Biz hala birlikteyiz ve çok mutluyuz" diyor.
'ağlayan palyaço'nun.
Kullanıcı avatarı
Sphisnks
Bilgisiz Bilgin
Bilgisiz Bilgin

Mesajgönderen Sphisnks » 21 Nis 2007 19:51

Baha'ya Küfreden Erbil'e 3 Ay Hapis

Mehmet Ali Erbil, sunduğu programı terk eden Baha'ya hakaret ettiği gerekçesiyle 3 ay hapis cezasına çarptırıldı.

Resim

Mahkemeye sadece ilk duruşmaya geldiği halde iyi hal indirimi uygulanan Erbil'in suçu, paraya çevrildikten sonra ertelendi. Şarkıcı Baha, 2004 yılında TGRT Televizyonu'nda yayınlanan Çarkıfelek programında stüdyoyu terk ettiği için kendisine basın yoluyla hakaret ettiğini ileri sürdüğü Erbil hakkında dava açmıştı. İddianameye göre Erbil, programı yarıda bırakarak terk eden Baha'ya kameralar karşısında 'Ondan bir B.k olmaz. Baha olarak geldi öyle de kalacak' demişti. Yaklaşık üç yıl süren ve 9. celsede karara bağlanan dava dün tamamlandı. Bakırköy 2'inci Asliye Ceza Mahkemesi'nde görülen duruşmaya Mehmet Ali Erbil ile Baha (Bahattin Gündoğdu) katılmazken, iki sanatçıyı avukatları temsil etti. Yaklaşık 3 yıl devam eden davada mahkeme tarafından suçlu bulunan Erbil, ilk etapta 3 ay hapisle cezalandırıldı. Mahkeme cezayı Erbil'in duruşmalarda gösterdiği " İyi hal" nedeniyle 1/6 oranında indirerek 2 yıl 15 güne indirdi. Daha sonra da bu cezayı da 1.191 YTL adli para cezasına çevirerek Erbil'in cezasını erteledi.

Duruşmada söz alarak son savunmasını yapan Mehmet Ali Erbil'in avukatı Mahmut Ceran, müvekkilinin suç işleme kastı olmadığını belirterek " Programa katılan Baha programın formatını, esprilerinin niteliğini bildiği programa katılmasına rağmen stüdyoyu terk etmiştir. Müvekkilim bu durumdan tahkir edildiğini düşünmüş, eleştiri ve hoşgörü sınırları içerisinde değerlendirilmesi gereken bir kelimeyi sarf etmiştir" dedi. Bakırköy 2. Asliye Ceza Hakimi Rüveyde Kaner, Mehmet Ali Erbil'in televizyon yayını sırasında Baha'ya basın yoluyla sövdüğünün sabit olduğuna karar verdi.

Resim
'ağlayan palyaço'nun.
Kullanıcı avatarı
Sphisnks
Bilgisiz Bilgin
Bilgisiz Bilgin

Mesajgönderen Sphisnks » 21 Nis 2007 19:55

Spears Güzelleşmeye Başladı

Resim

Eşiyle boşandıktan sonra depresyona girip hastanede tedavi olan Britney Spears, süper mini eteğiyle sokakta böyle görüntülendi.

Amerikalı ünlü şarkıcı Britney Spears, hayatında yeni bir sayfa açtı. Geçtiğimiz aylarda Kevin Federline ile yaşadığı boşanma yüzünden çok zor günler geçiren ve depresyon tedavisi gören Spears, menajeri Larry Rudolph'u kovmasıyla birlikte kendisini iyice toparladı. Menajerinin kariyerine zarar verdiği gerekçesiyle işine son veren ünlü yıldız, yeni albümü için de kolları sıvadı. Önceki gün Los Angeles'ta kayıt stüdyosu çıkışı The Sun'ın objektiflerine yakalanan Spears, neşeli ve bakımlı haliyle dikkat çekti.

Resim
'ağlayan palyaço'nun.
Kullanıcı avatarı
Sphisnks
Bilgisiz Bilgin
Bilgisiz Bilgin

Mesajgönderen Sphisnks » 21 Nis 2007 19:59

Asena'dan Aysu-İbo Aşkına Yorum

Asena, manken Aysu Baçeoğlu'nun İbrahim Tatlıses'e olan aşkının sorulması karşısında nasıl bir yorum yaptı?

Fox TV'de sabah kuşağında "Canımın İçi" adlı programı sunan Asena, CNR'da düzenlenen Duvar-İzolasyon 2'inci Boya Fuarı'nda tanıtıma katıldı. Deco Planet standında duvar kağıtlarının lansmanın neşeli tavırlarıyla gerçekleştiren Asena, röportaj esnasında fuarı gezen bir davetlinin sorusu karşısında neşesi alt üst oldu. Asena, davetlinin İbrahim Tatlıses'i kastederek 'Asena Hanım, eski konumunuz daha iyiydi' sorusu karşısında neye uğradığını şaşırdı. 'Kimsenin buyruğu altında yaşayamam' diyerek sinirlerine hakim olamayan Asena, sözlerine "Özgürlüğüme düşkün bir insanım. Kimse hiçbir şekilde beni kısıtlayamaz. Eğer ki ben o kişiden ayrılmamış olmasaydım burada bana bu soruyu soramazdın. Etrafımda 50'ye yakın korumam olurdu. Hiçbir şekilde bana yaklaşamazdın. Sıkıntıya gelemediğim için ayrıldım' şeklinde devam etti.

Resim

Tartışmanın ardından Asena, yaşadığı ağız dalaşıyla ilgili olarak "Heralde arkadaş bir tarafı tutuyor. Çünkü sorusunda belliydi. Gazeteci bir arkadaşım bana yıllar evvel kimsenin bana ulaşamadığını söylüyordu. Greçekten de öyleydim. Kendimi sustalı maymun gibi hissediyordum. Ne kimseye merhaba diyebiliyordum ne de sohbet ediyordum. Hatta gülmem bile yasaktı. Etrafımda 20 koruma falan olurdu. Arkadaşlarımla bile görüşemiyordum. Böyle bir hayat olabilir
mi sizce? Eskiden diken üzerindeydim şimdi ise rahata kavuştum. Halkın arasına indim. Bakkala gidip ekmek arası bir şeyler yapıp yiyebiliyorum. Manava gidip alışverişimi yapabiliyorum. Ulaşılmazlık diye bir şey yoktur. Kimse ilah değildir" dedi.

Aysu sevdiğim bir arkadaşım
Asena, manken Aysu Baçeoğlu'nun İbrahim Tatlıses'e olan aşkının sorulması karşısında yorum yapmaktan kaçındı. ''Beni hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Serhat dışarda beni bekliyor" diyerek işin içinden sıyrılmaya çalışan Asena, sonrasında ise bu aşka onay verdi. Asena, "Kendi programım haricinde hiçbir programı takip etmiyorum. Aslında Aysu benim çok iyi arkadaşımdır. Çok iyi anlaşırız kendisiyle. Sevdiğim ve özellikle fiziksel olarak çok beğendim bir kişidir. O mutluysa mutlu olacaksa bana bir söz düşmez. Çünkü onun için en iyisini isterim her zaman. Aysu'nun doğru yapıp yapmadığını bilmiyorum. Çünkü ben bu tür konulara artık girmiyorum. Çünkü benim ilişkim 2004 yılındı bitmiştir' dedi.

Boşanmasını beklerdim
Son günlerde magazin gündemini meşgul eden Hüsnü Şenlendirici ile Deniz Seki aşkına da değinen Asena, "Benim bildiğim 15 senelik evliler. Eşinin yerinde olsaydım bu Hüsnü'nün ilk vukuatı değil. Bir kere beni aldatmış ve bir çocuğumuz var. İlk defa aldatmıyor beni. İlk aldatmasını çocuğumun hatırına afffederim. Ama ikinci aynı şeyi tekrarlarsa boşanırdım. Ve ikinci çocuğu da yapmazdım. Deniz'in yerinde de olsaydım eğer ki bir gönül ilişkisine düşütüysem, kendi içimde yaşayıp diğer tarafın boşanmasını beklerdim. Ortada iki çocuk ve onların günahı neydi ki? Kimseyi hiçbir şekilde suçlamak istemiyorum. Gerçekten üzücü bir durum' dedi.
En son Sphisnks tarafından 21 Nis 2007 21:51 tarihinde düzenlendi, toplamda 1 kere düzenlendi.
'ağlayan palyaço'nun.
Kullanıcı avatarı
Sphisnks
Bilgisiz Bilgin
Bilgisiz Bilgin

Mesajgönderen Sphisnks » 21 Nis 2007 20:01

Avşar Yüzünden Hapse Giriyordu

Resim

Hülya Avşar, "Kaya ve Feraye imam nikahlı" deyince Çilingiroğlu'na dava açıldı. Avşar, inkar etti. Kaya da hapisten yırttı.

Hülya Avşar: [/color[color=black]]"Ben kesinlikle ikili arasında imam nikahı olduğu şeklinde bir şey söylemedim."

ÅžiÅŸli Cumhuriyet Savcılığı, Hülya AvÅŸar’ın basına yansıyan “Kaya’nın Feraye Tanyolaç ile imam nikahlı olduÄŸunu biliyorum” sözleri nedeniyle çift hakkında ‘resmi nikah olmadan imam nikahı kıymak’ suçundan soruÅŸturma baÅŸlatmıştı. SoruÅŸturma kapsamında dün ÅžiÅŸli Adliyesi’ne gelen AvÅŸar, ifadesinde “Ben kesinlikle ikili arasında imam nikahı olduÄŸu ÅŸeklinde bir ÅŸey söylemedim. Aralarında imam nikahı olup olmadığını da bilmiyorum” dedi. Savcılık, AvÅŸar’ın ifadesinden sonra, soruÅŸturmaya takipsizlik verip dosyayı kapattı.
'ağlayan palyaço'nun.
Kullanıcı avatarı
Sphisnks
Bilgisiz Bilgin
Bilgisiz Bilgin

Mesajgönderen Sphisnks » 21 Nis 2007 20:06

İşte Disney'in Masal Gelinlikleri

İşte Kristie Kelly'nin, Walt Disney için Disney masallarından esinlenerek hazırladığı gelinlik koleksiyonu..

Tasarımcı Kristie Kelly'nin tasarladığı "Disney Masal Gelinlikleri" koleksiyonu izleyenleri masal dünyasına sürükledi. Walt Disney, gelinlik tasarımcısı Kelly ve ekibine en sevilen Disney masallarından esinlenerek bir gelinlik koleksiyonu hazırlamasını istemişti.

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim

Resim